GoSlim – čaj za mršavljenje

KM55.00

GoSlim čaj je savršen za osobe koje imaju višak kilograma i usporen metabolizam. Ovaj čaj sadrži posebnu mješavinu ljekovitih biljaka koje po svojoj prirodi efikasno stimulišu metabolizam i smanjuju apetit, te razbijaju masti nataložene ispod kože i potiču probavu. Ovaj čaj omogućava postepeno gubljenje kilograma na zdrav način koji ne uključuje naporne fizičkie aktivnosti i izgladnjivanja.

Popust na količinu

KoličinaPopust
231.8%
345.4%

Besplatna dostava

  • Check Mark 100% sigurna kupovina
  • Check Mark Brza i besplatna dostava
  • Check Mark Plaćanje pouzećem

GoSlim je efikasan zahvaljujući potpuno organskom sastavu

Kako koristiti GoSlim

Na osnovu vaše starosti i opšteg zdravstvenog stanja kao i drugih faktora, naš konsultant će vas informisati o tome na koji način i koliko piti ovaj čaj. Savjeti naših konsultanata su besplatni.

goslim

GoSlim – djelovanje, iskustva, gdje kupiti u apotekama

Unikatna kombinacija biljnih sastojaka GoSlim čaja pomaže pravilan rad crijeva. Stimuliše proces brže prerade i varenja hrane te se smanjuje pretvaranje u masnoću. GoSlim djeluje na način da smanjuje apetit i upravlja radom metabolizma, efikasno stimuliše metabolizam na izlučivanje štetnih produkata i brže pražnjenje crijeva. 

Preporučuje se da se GoSlim koristi kao dodatak prehrani za bolju probavu i prehrani za mršanje. Već tokom prve sedmice korištenja započinje proces lučenja toksina kao i viška tečnosti iz organizma, a poslije dvije sedmice započinje proces razgradnje i izlučivanja dubokih masnih naslaga. Redovnom konzumacijom GoSlim čaja će vaš metabolizam u potpunosti uravnotežiti, a višak kilograma će nestati.

Iskustva naših zadovoljnih korisnika govore o uspješnosti ovog proizvoda kada se radi o dugoročnom skidanju kilograma. Pravilnom konzumacijom GoSlim čaja, prema našim korisnicima, GoSlim omogućava da u roku od samo nekoliko sedmica izgubite i do 10 kilograma.

Ovaj čaj još uvijek nije dostupan u apotekama već isključivo putem online narudžbi ovlaštenih prodavača.