Uslovi korištenja

Uslovima korištenja definisana su pravila pri kupovini koja obezbijeđuju kvalitet naše usluge i zadovoljstvo kupaca.

Opšti uslovi

  1. Nakon prijema narudžbe putem sajta, kupac će biti obaviješten da je izvršio kupovinu i primiće predračun na svoju e-mail adresu.
  2. Prodavač (Proizvođač) se obavezuje da naručene proizvode isporuči ispravne i u predviđenom roku.
  3. Sve eventualne promjene osim promjena vezanih za isporuku se ne odnose na potvrđene narudžbe.
  4. U slučaju neusklađenosti cijena isporuke navedenih na ovom sajtu sa cijenama kurirske službe, o promjenama ćete biti baviješteni putem e-mail-a.

Garancija kvaliteta

Za kvalitet, isporuku proizvoda, garantuje firma koja proizvodi proizvod.

Sajt www.prirodno-lijecite.com i njegov vlasnik ne vrši proizvodnju i isporuku ponuđenih proizvoda već samo daje informacije i vrši “affiliate marketing” proizvoda navedenih na sajtu.

Privatnost podataka

Da bismo uspijšno obradili Vašu narudžbu potrebi su nam Vaše ime i prezime, adresa, e-mail i telefon. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavijestimo o trenutnom statusu narudžbe. Obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca.

Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Pored navedenih prikupljamo, analiziramo i obrađujemo podatke o proizvodima koje naši posjetioci traže i kupuju, kao i o stranicama koje posjećuju.

Te podatke koristimo da bismo poboljšali ponudu i izgled naših stranica, i omogućili Vam jednostavnije korištenje, sigurniju i udobniju kupovinu. Obavezujemo se da prikupljene podatke ne koristimo ni u koje druge svrhe.

Hvala Vam na povjerenju.

Slanjem narudžbe za proizvode prihvatate ove uslove za korištenje!